MITO SUSHI

MITO SUSHI Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 134 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mito Sushi. Meer weten? Ontdek meer

26 apr 2022 om 20:03 Ruim op tijd gebracht en eten was heerlijk
24 apr 2022 om 16:02 Wij hebben zalm besteld, maar deze waren beide ontzettend klein.. erg jammer voor het geld wat je er voor betaald. We hebben er een foto van gemaakt, echter kan ik deze niet bijvoegen. Sushi was verder goed, dit waren we niet van jullie gewend
20 apr 2022 om 20:01 Netjes op tijd bezorgd, eten was goed
19 apr 2022 om 21:34 Altijd super lekker!!! Perfect ingepakt en schoon werk! Hele lieve mensen ook! Ben verslaafd aan mito sushi!
16 apr 2022 om 20:47 Altijd lekker!
13 apr 2022 om 1:02 Goede service. Na een belletje Netjes de bestelling weer gecorrigeerd. en als excuus een extraatje bij gekregen.
9 apr 2022 om 20:12 De smaak van de sushi was prima, maar de maki's waren erg groot en vielen uit elkaar. Bezorging precies op de beloofde tijd.
2 apr 2022 om 22:36 Prima
27 mrt 2022 om 10:19 Heerlijk gegeten...goed van smaak.
26 mrt 2022 om 21:42 Lekker, gevarieerd en zeer vers. Was de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar!
26 mrt 2022 om 18:42 Heerlijke verse zalm, ook de avocado was lekker vers! Wij hebben genoten!
25 mrt 2022 om 7:36 Nette bezorger en lekkere sushi